fbpx
Home » Funcția sexuală la bărbații cu probleme de prostată poate fi salvată!

Funcția sexuală la bărbații cu probleme de prostată poate fi salvată!

Autor: Felician Scorobete
0 comentariu 106 vizualizari 5 minute timp estimat

Statistic, unul din șapte bărbați trecuți de 50 de ani poate avea probleme cu prostata, iar acest lucru îi poate pune la încercare calitatea vieții, bunăstarea generală și îi poate afecta chiar și relația de cuplu. Practic, este vorba de una din cele mai frecvente afecțiuni în rândul bărbaților.

Simptomele prostatei mărite

În cele mai multe cazuri, simptomele de prostată mărită pot fi observate în legătură cu tractul urinar: dificultăți în golirea vezicii urinare, dificultate în a începe urinarea propriu-zisă, timp îndelungat petrecut în toaletă, urinarea frecventă, trezirea în mijlocul nopții pentru a urina.

Uneori, cei afectați acuză febră sau frisoane, precum și disconfort în zona abdomenului inferior.

Acestea sunt cele mai comune și cele mai frecvente simptome observate în cazul afecțiunilor benigne de prostată, iar impactul lor poate fi semnificativ atât pentru bărbatul afectat în mod direct, cât și pentru familia sa.

O nouă metodă pentru rezolvarea afecțiunilor benigne de prostată

De curând, însă, a fost pusă la punct o soluție eficientă și neinvazivă pentru a scăpa de problemele cu prostata, și anume tratamentul inovator REZUM, care utilizează vapori de apă pentru a micșora prostata, reducând considerabil simptomele. Acest tratament inovator, bazat pe o tehnologie nouă, este cu atât mai atrăgător cu cât nu are efecte adverse asupra funcției erectile. Astfel, după această procedură, bărbații tratați prin metoda REZUM își pot continua viața sexuală la fel ca înainte.

Prof. Dr. Burak Turna

„Această procedură minim invazivă, numită și tratamentul cu vapori de apă, se face cu anestezie locală, evitându-se astfel efectele secundare ale anesteziei generale, iar recuperarea este mult mai rapidă”, explică Prof. Dr. Burak Turna, medicul care a introdus și care a aplicat primul această nouă procedură în Turcia.

„Avem un instrument special, pe care îl manevrăm cu atenție, arată ca un furtunaș cu apă… Îl introducem cu grijă în prostata pacientului și, după doar 5 minute, prostata începe să se micșoreze! REZUM este un tratament revoluționar pentru prostata benignă și este extraordinar mai ales pentru bărbații tineri, care sunt activi sexual și care sunt fericiți că își pot păstra viața sexuală intactă. De asemenea, REZUM este o metodă foarte potrivită și pentru bărbații în vârstă, cărora, de multe ori, nu li se poate face anestezie generală.”

Principalele avantaje ale tratamentului REZUM pentru adenomul de prostata sunt:

Păstrarea intactă a funcției sexuale.

Anestezia locală (în loc de anestezie generală).

Recuperarea rapidă.

Lipsa recidivei.

Un pionier al tratamentului REZUM

Prof. Dr. Burak Turna este medic specialist în Urologie la cel mai important spital privat din Izmir, Turcia. Recunoscut la nivel internațional pentru cariera sa de conferențiar universitar, pentru experiența sa vastă și pentru aplicarea metodelor de ultimă oră la nivel mondial în afecțiuni urologice, pe care le prezintă peste tot în lume în cadrul congreselor de specialitate, Prof. Dr. Burak Turna are nenumărate certificări internaționale și o experiență de neegalat în chirurgia robotică pentru prostată și rinichi, precum și tratamente de ultimă ora pentru incontinența urinară, atât în Turcia, cât și în Marea Britanie și Scoția.

Aplicând terapii revoluționare și rezolvând cu creativitate situații medicale complexe, profesorul Burak Turna oferă o combinație unică de expertiză, tehnologie avansată, disciplină și respect pentru vocația aleasă și pentru pacienții veniți din toata Europa să fie tratați la Izmir pentru probleme urologice maligne sau benigne.

În ultimii doi ani, mii de pacienți au fost tratați prin această nouă metodă în clinica din Izmir. Prof. Dr. Burak Turna este acum accesibil și pacienților din România, pentru consultații online și pentru tratament, prin colaboratorii săi de la Simedical (simedical.ro).

Sursă foto: simedical.ro

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies