fbpx
Home » Scapă de kilogramele în plus cu Silfide de la Alevia!

Scapă de kilogramele în plus cu Silfide de la Alevia!

Autor: Stoian Roxana
0 comentariu 41 vizualizari 1 minute timp estimat

Unul dintre riscurile asociate excesului ponderal este reprezentat de impactul asupra sistemului cardiovascular. Persoanele supraponderale sau obeze prezintă un risc crescut de hipertensiune arterială, ateroscleroză și alte complicații cardiovasculare.

Silfide Complex de slăbit forte + Fucoidan de la Alevia are o formulă atent studiată, compusă din 7 extracte din plante ce participă sinergic la reducerea excesului de greutate prin gestionarea poftei de mâncare și la accelerarea metabolismului lipidic.

Spirulina Alevia este 100% naturală și fără excipienți, standardizată în minimum 65% proteine, provine din agricultura ecologică, care combină cele mai bune practici de mediu, conservarea resurselor naturale și aplicarea standardelor europene de calitate.

Produsele sunt disponibile pe site-ul:  https://www.alevia.com.ro/

#SpirulinaBio #SpirulinaBioAlevia #Alevia #Silfide #SilfideAlevia #Alevia

 

Sursa foto: 123rf

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies